Салат з курячою грудкою і смаженою цибулею
Сьогодні розповім рецепт простого салату, який досить швидко готуватися і також швидко з’їдається. Хоч інгредієнти в салаті звичайні, зате заправка цікава.
Для приготування нам знадобиться:
- філе курячої грудки
- 2 яйця
- 2 солоних огірка (або маринованих)
- 1 цибулина
- 4-5 ст. л. сметани
- 1 ч. л. гірчиці (суміш звичайної і зернистої)
- 1 неповна ст. л. борошна
- 1 ч. л. лимонного соку
1. Готуємо всі інгредієнти
2. Філе курячої грудки обсипаємо Вашими улюбленими спеціями для курки і відправляємо обсмажуватися на сковороду в парі крапель рослинного масла до готовності.
3. Готове філе остуджуємо.
4. Яйця ретельно розмішуємо з борошном і смажимо 2 млинчика
5. Цибулю нарізаємо тоненькими півкільцями і обсмажуємо в мінімальній кількості олії на сковороді до підрум’янення.
6. У ємність викладаємо нарізані соломкою огірки. Мені попалися водянисті і я трохи віджати від розсолу.
7. Туди ж відправляємо нарізані соломкою яєчні млинці.
8. Далі додаємо остиглий смажену цибулю.
9. Курячу грудку нарізаємо тонкою соломкою і також відправляємо в салатник.
10. Готуємо соус. Для цього в сметану видавлюємо лимонний сік і додаємо гірчицю. Додаємо сіль за смаком. Усе ретельно розмішуємо і заправляємо салат.
Отримуємо ситний салат з оригінальною заправкою, який подобається і чоловікам, і жінкам.
Було б ідеально прикрасити зеленню, але у мене сьогодні просто так, без декору.